viernes, 9 de marzo de 2018

MENJA SA EN FAMILIA

MENJA SÀ EN FAMIÍLIA

“Menja sa en família” és un projecte educatiu de la Fundació Ametller que promou els hàbits d’alimentació saludable i el consum responsable i que fomenta l’activitat física entre els nens i els joves.

PROYECTE 

    El projecte, format per un conjunt de recursos adreçats a mestres de primària i a famílies amb fills entre els 6 i els 12 anys, té com a objectius principals donar informació i consells de caràcter general per alimentar-se de manera saludable i posar a disposició de tots una eina útil per a la planificació i l’organització dels àpats setmanals.


També és un recurs pensat per conscienciar els nens i els joves de la importància de tenir uns bons hàbits alimentaris per gaudir d’una bona salut.



EL WEB

    El web és  el recurs bàsic de treball a les escoles i inclou tota la la informació bàsica sobre alimentació saludadable i, alhora, recuros i jocs interactius pe consolidar l'aprenentatge


 L'APP

    L’app, pensada per a un ús familiar, encara que també es pot fer servir a les escoles, conté la informació sobre els aliments i l’alimentació i l’eina per elaborar els menús familiars.


Menja Sa En Familia

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.